Сервизно обслужване „От врата до врата“

 

Ексклузивна услуга за нашите съществуващи клиенти!

Ние от Autojet сме съпричастни към моментната ситуация и извънредното положение в страната. Основен приоритет за нас е не само грижата за Вашият автомобил, но и Вашето спокойствие и здраве. Грижата за нас и близките ни налага социална изолация и преразглеждане на приоритетите ни. Техническо обслужване или планов ремонт на автомобила отстъпват от плановете поради наложените ограничения и личен избор за самоизолация.

Вдъхновени от предизвикателството да предложим сигурна и безопасна услуга в този момент, ние Ви предлагаме услугата ни „От врата до врата“ за територията на гр. София. Тя ще Ви осигури максимално удобство и сигурност при нужда от ремонт или техническо обслужване. Наш представител ще приеме автомобила на посочения от Вас адрес с предоставен от Вас опис на желаните услуги.

Услуги:

  • Техническо обслужване
  • ГТП
  • Смяна на гуми
  • Планов ремонт

След приключване на ремонтните дейности ние ще Ви върнем колата измита и дезинфекцирана – готова за употреба!

Autojet car disinfection

Autojet car disinfection

Ако за периода (целият или част от него), в който автомобилът ще се ремонтира Ви е нужна кола, ние ще Ви предоставим заместващ автомобил.

За повече информация относно услугата или заявки, моля потърсете ни на 0899 99 79 05 или ни изпратете писмо на : office@autojet.bg

 

Използвайте времето за да се погрижите за вашият автомобил – без риск за безопасността Ви!

Искрено Ваши

Екипа на Autojet