За АвтоДжет

Автоджет е компания основана през 1989г. от предприемача и търговец Николай Стоименов.

Дълги години основната дейност на компанията е внос и продажби на употребявани автомобили. Стартирайки с един единствен автомобил, днес компанията поддържа наличност от над 150 автомобила на склад. Клиентите ни могат да изберат своят автомобил от локациите ни в гр. София.

Клиентите на Автоджет могат да направят индивидуална поръчка за конкретен автомобил, който ще бъде доставен от търговците ни в уговорените срокове и параметри.

През годините на развитие и нарастващите нужди от съпътстващи услуги, компанията постепенно разширява набора от предлагане, като добавя сервизна дейност на закупените от компанията автомобили, продажба на авточасти, услуги по отдаване на автомобили под наем.

Ние Ви предлагаме:

 

Оперативен или Финансов лизинг на автомобили:

Какво представлява оперативният лизинг?

Оперативният лизинг е услуга, която Ви позволява да използвате превозно средство за определен период от време най често между 12 и 60 месеца, но без възможност за придобиване на собственост. Този вид услуга се предпочита от компании, които искат да планират своите разходи чрез фиксирани месечни вноски.

Какви са предимствата на оперативният лизинг?

– Отчитане на всички разходи, свързани с наетия автомобил
– Няма допълнителни разходи за поддръжка
– Намаляване на размера на данъците на фирмата Ви чрез месечно приспадане на лизинговите Ви плащания
– Предоставя се пълна техническа поддръжка, застраховка и гаранция на автомобила
– Не е необходимо назначаване на служители за управление на автопарка

Кое да изберем : оперативен или финансов лизинг?

Когато говорим за оперативен лизинг, собственикът на вещта прехвърля правото на ползване на превозното средство за периода на договора. Всички плащания от наемателя се третират като оперативни разходи в отчета за доходите и разходите. Също така лизинговият договор не оказва влияние върху баланса.
Не се предприемат рискове по отношение на превозното средство , остава само удоволствието от използването на колата.

Финансов лизинг на автомобили:

Финансовият лизинг е предпочитан от клиенти, които ползват лични автомобили или поддържат фирмен авто-парк с малко на брой МПС-та. Те желаят да придобият собствеността върху превозното средство, след изплащане на дължимите суми.
Финансовият лизинг се признава като актив и пасив в баланса.

Наем на автомобили:

Мотото на отделът за автомобили под наем е много красноречиво за  основната ни цел: Ние предлагаме автомобили, както и страхотно обслужване:

CARS AVAILABLE / GREAT SERVICE TOO!

На разположение на нашите клиенти са над 300 автомобила в локациите ни София, Варна, Бургас и Пловдив. Разполагаме с локация на Летище София и възможност за доставка на поръчаният от вас автомобил на посочен от вас адрес.

Не се колебайте да се свържете с обслужващите ни агенти на e-mail: reservations@rentacar.bg , tel: +359 899 05 05 05, или да направите директно вашата резервация на уеб сайтът ни www.rentacar.bg.